Sociaal tarief gas, elektriciteit en water

UPDATE: Om jouw gezondheid te beschermen en verspreiding van het CORONA-virus tegen te gaan werken we momenteel met een aangepaste dienstverlening.

Voor elke vraag vragen we eerst telefonisch (050/47 55 13) of per mail (energieloket@deschakelaar.be) contact op te nemen. 

Vanaf 13 juli gaan ook onze zitdagen in Zeebrugge in d' oude Stoasie Venetiëstraat 1 terug door elke 2de en 4de maandag van de maand van 14u tot 16u. Dit enkel op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden telefonisch via het nummer (050/47 55 13).

Denk je dat je recht hebt op het sociaal tarief voor gas en elektriciteit maar ben je het niet zeker? Bij vereniging De Schakelaar kan je terecht met al je vragen rond het sociaal tarief.

Bij ons kun je geen aanvraag doen om sociaal tarief te krijgen.  Wij kunnen wel nagaan of je recht hebt op sociaal tarief en indien nodig dit ook in orde brengen. 

Voorwaarden

De voorwaarden zijn verschillend voor elektriciteit, gas, water. We raden je aan om langs te komen zodat kan bekeken worden of je in aanmerking komt.

Procedure

Zitdag op twee locaties:
- Huis van de Bruggeling, Brugge: elke werkdag, enkel op afspraak.
- d'Oude Stoasie, Venetiëstraat 1, Zeebrugge: 2e en 4e maandag van de maand, van 14u tot 16u, na afspraak (050 47 55 13).

Meebrengen


> klantnummer van de leverancier
> indien mogelijk: attest van het sociaal tarief

Deel deze pagina