Minimale aardgaslevering

UPDATE: Om jouw gezondheid te beschermen en verspreiding van het CORONA-virus tegen te gaan werken we momenteel met een aangepaste dienstverlening.

Voor elke vraag vragen we eerst telefonisch (050/47 55 13) of per mail (energieloket@deschakelaar.be) contact op te nemen. 

Vanaf 13 juli gaan ook onze zitdagen in Zeebrugge in d' oude Stoasie Venetiëstraat 1 terug door elke 2de en 4de maandag van de maand van 14u tot 16u. Dit enkel op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden telefonisch via het nummer (050/47 55 13).

Personen met een actieve budgetmeter aardgas kunnen in de winterperiode (1 november tot en met 31 maart) een minimale levering aardgas aanvragen.
De minimale aardgaslevering is een tegemoetkoming om te voorkomen dat mensen in de winterperiode zonder verwarming zouden vallen.

Voor een afspraak kan je bellen naar het nummer 050 47 55 13.

Voorwaarden

Een actieve budgetmeter aardgas hebben.

Indien er een toekenning is kan de tegemoetkoming in elk oplaadpunt voor budgetmeters opgeladen worden.

Procedure

Zitdag op twee locaties:
- Huis van de Bruggeling, Brugge: elke werkdag, enkel op afspraak.
- d'Oude Stoasie, Venetiëstraat 1, Zeebrugge: 2e en 4e maandag van de maand, van 14u tot 16u, na afspraak (050 47 55 13). 

Bedrag

Het toegekende bedrag is afhankelijk van de soort woning waarin de aanvrager woont en of die al dan niet een beschermde afnemer is.

Deel deze pagina

Contactinformatie