Digiscan

Met de Digiscan bekijken we de woning op digitaal vlak.

Tijdens een huisbezoek brengen de digiscanners in kaart wat er zoal in de woning te vinden is. Van apparatuur tot facturatie, met inbegrip van internet, telefonie en televisie. Ook de digitale kennis van de bewoner(s) wordt in kaart gebracht. Op die manier krijgen we een inzicht hoe vertrouwd men is met de digitale wereld.

Aan de hand van deze digiscan wordt een analyse gemaakt van de situatie en wordt een advies op maat opgesteld. In het verlengde van dat advies wordt er actief gezocht naar geschikte digitale opleidingen of provider(s) die het beste bij het profiel van de klant aansluiten.

Voorwaarden

Een Digiscan gebeurt op doorverwijzing en primair voor OCMW-cliënteel. Dit betekent dat een hulpverlener van het OCMW jouw gegevens kan doorgeven om een scan te laten uitvoeren.

Procedure

De Digiscan wordt uitgevoerd op doorverwijzing. Wil je dus een Digiscan, bespreek dit met jouw maatschappelijk werker of bij aanmelding bij OCMW-Brugge.

Meebrengen

Wij komen bij jou thuis langs. We kunnen een beter advies opmaken als we ook de facturatie van jouw telecom-producten kunnen inkijken.

Bedrag

Gratis

Deze digiscan wordt gesubsidieerd door PODMI, Digilab en Europa. Het subsidiedossier bestaat uit drie delen, waarvan deze digiscan het eerste deel omvat.

 DigilabEuropese UniePOD MI

Contactinformatie