Energiescan

Een energiescan is een doorlichting van de woning op vlak van energieverbruik waarbij we vooral de focus leggen op gedragstips: hoe kan jij anders omgaan met je energieverbruik? Hoe kan je energie besparen op een eenvoudige manier zonder hiervoor in te boeten aan luxe.

We komen bij jou thuis!  Samen met jou doet onze energiesnoeier een rondgang in de woning en geeft hij/zij jou in elke ruimte besparingstips die effectief bij jou van toepassing zijn.  Daarnaast installeert onze energiesnoeier een gratis spaarpakket ter waarde van 25 euro.

 

Voorwaarden

Om deze energiescan aan te vragen moet je voldoen aan één van onderstaande voorwaarden.  Is dit niet het geval? Kijk dan zeker eens of onze gratis renovatiescan voor jou nuttig kan zijn.
Je bent een beschermde klant en geniet het sociaal tarief voor aardgas en elektriciteit.
Er werd een verzoek ingediend bij de Lokale Adviescommissie (LAC) tot afsluiting van je gas- en/of elektriciteitslevering.
Je hebt een actieve budgetmeter voor gas of elektriciteit.
Je bent huurder bij een sociale huisvestingsmaatschappij of sociaal verhuurkantoor, lokaal bestuur of OCMW.
Je bent huurder en je maandelijkse huur is niet hoger dan 604,01 euro.
Je belastbaar inkomen is niet hoger dan 25.000 euro, te verhogen met 1.700 euro per persoon ten laste.  (Er wordt gekeken naar het inkomen van drie jaar terug)

Procedure

Om een afspraak te maken voor deze scan, kan je bellen naar het nummer 050 32 74 13.

Meebrengen

Wij komen bij jou thuis langs.  We kunnen je beter helpen als je ook een jaarlijkse afrekening gas en elektriciteit ter beschikking hebt op dat moment.

Bedrag

Gratis

Contactinformatie