Servantes Awards

27
okt
2023

Donderdag 26 oktober werd in Aalst de ‘Servantes Awards 2023’ uitgereikt, de prijs voor medewerkers van lokale besturen. Met de awards worden ‘local civil servants’ in de kijker gezet en positieve aandacht gevestigd op het werken bij lokale besturen. In elk van de 3 categorieën was er voor Brugge een genomineerde of laureaat!

William De Beuckelaere (projectleider technieken, technische dienst welzijnsvereniging Mintus) won de award in de categorie ‘loopbaan’. Deze categorie bekroont een medewerker met een verdienstelijke loopbaan bij een organisatie (de medewerker is nog in dienst, heeft recent de organisatie verlaten wegens einde loopbaan of staat op het punt om de organisatie te verlaten).

Stijn Cool (polyvalent medewerker en klusjesman welzijnsvereniging Ons Huis) behaalde een mooie tweede plaats in de categorie ‘nieuwkomer’. Deze categorie bekroont een medewerker die recent in dienst is getreden bij een lokaal bestuur en de overstap heeft gemaakt vanuit een ander lokaal bestuur, een privé-organisatie of een andere overheidsorganisatie.

‘Team Oekraïne’ (een afdeling binnen de maatschappelijke dienstverlening van OCMW Brugge) behaalde een prachtige tweede plaats in de categorie ‘beste team’. Deze categorie bekroont een groep van vijf à tien medewerkers (bv. een dienst, een departement) die succesvol een moeilijke periode zijn doorgekomen, een bijzondere inspanning hebben geleverd, een belangrijk project met succes hebben afgewerkt of een bijzonder initiatief ondernamen.

Christian FILLET, algemeen directeur Mintus en adjunct-algemeendirecteur Brugge: “Dit schitterend resultaat is mee mogelijk gemaakt door de fantastische samenwerking tussen alle medewerkers van het OCMW Brugge & welzijnsverenigingen, van logistiek medewerker tot financiële expert. Met andere woorden: een bekroning voor elk van jullie!”

Deel deze pagina